Ilmainen kuljetus kaikille tilauksille yli 195 euroa!

1.1 Voimassaolo. Nämä ehdot koskevat Artonella OÜ:n (jäljempänä myyjä) www.uneleja-kingipood.ee-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden osto- ja myyntisopimuksia. Ehdot ovat voimassa 31.12.2023 asti.

1.2 Sopimuksen voimaantulo. Tilattuja tuotteita koskeva tilaukseen perustuva osapuolten välinen osto- ja myyntisopimus katsotaan solmituksi myyjän hyväksyessä sen. Myyjän katsotaan hyväksyneen tilauksen sillä hetkellä, kun hän lähettää ostajalle tilausvahvistuksen, kuitenkin viimeistään silloin, kun tilattu tuote luovutetaan asiakkaalle.

1.3 Tilauksen käsittelyaika Mikäli ostaja on valinnut maksutavaksi ”ennakkomaksu pankkitilille”, myyjä aloittaa tilauksen täyttämisen vastaanotettuaan maksun pankkitilille.  Myyjä täyttää tilauksen kahdeksan arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Jos joidenkin tuotteiden tilausten käsittelyajat ovat pidempiä, tilauksen käsittelyaika on lisätty tuotekuvauksen yhteyteen. Jos ostaja on merkinnyt maksutavaksi ”postiennakko”, myyjä aloittaa tilauksen käsittelyn välittömästi ja ostaja saa tuotteen maksua vastaan ​​kahdeksan arkipäivän kuluessa tilauksesta. Lähettipalvelun tapauksessa tuotteet toimitetaan ostajalle Itella Smartpostin tai DPD:n lähettipalvelun kautta. Ostaja saa tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen tuotteen saapumisesta ja postiennakkomaksun tapauksessa myös summasta, joka ostajan on maksettava tuotteesta käteisellä lähetin saapuessa. Tuotteen saapumispäivänä lähetti ottaa ostajaan yhteyttä puhelimitse ja täsmentää lähetyksen toimitusajan. Jos lähetti ei saa yhteyttä ostajaan, ostajan postilaatikkoon jätetään vastaava ilmoitus ja häntä pyydetään ottamaan yhteyttä lähettipalveluun.

Mikäli ostaja on merkinnyt toimitustavaksi ”Smartpost”, myyjä toimittaa tuotteen ostajan valitsemaan Itella Smartpost -pakettiautomaattiin. Mikäli ostaja on merkinnyt toimitustavaksi ”DPD”, myyjä toimittaa tuotteen ostajan valitsemaan DPD-pakettiautomaattiin.

1.4 Maksutapa ja hinnat. Verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteen hintaan lisätään virolaiselle asiakkaalle:

  • 3,60 EUR, jos tuote toimitetaan pakettiautomaattiin
  • 6,00 EUR, jos lähetti toimittaa tuotteen asiakkaan kotiin

Jos tuote lähetetään Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Latviaan tai Liettuaan, sen hintaan lisätään:

  • 13,00 EUR, jos tuote toimitetaan pakettiautomaattiin
  • 18,00 EUR, jos lähetti toimittaa tuotteen asiakkaan kotiin

Toimitusmaksu merkitään laskuun.

1.5 Tuotteen toimittaminen Myyjä on velvollinen toimittamaan tilatut tuotteet Viron, Suomen, Ruotsin, Tanskan, Latvian ja Liettuan alueelle.  Jos tilattuja tuotteita ei voida lähettää heti kerralla varastosta, myyjä lähettää tilatut tuotteet Ostajalle useana lähetyksenä. Silloin toimitusmaksu tulee maksaa vain ensimmäisen lähetyksen toimittamisesta.

1.6 Tilauksen peruuttaminen Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksen perusteella solmittu osto- ja myyntisopimus ilman perusteluja 14 päivän kuluessa tuotteen luovuttamisesta ostajalle. Peruuttaakseen sopimuksen ostajan on lähetettävä myyjälle vastaava kirjallinen ilmoitus sähköpostitse ja palautettava sen jälkeen tilatut tuotteet myyjälle. Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä myyjä palauttaa ostajalle tuotteen hinnan. Myyjä ei palauta ostajalle tilatun tuotteen lähettimaksua. Palautettava tuote ei saa olla käytetty, ja sen on oltava avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Jos palautettava tuote on huonontunut, ostajan on korvattava tuotteen arvon aleneminen.

1.7 Myyjän oikeus peruuttaa sopimus. Myyjällä on oikeus perua tilauksen perusteella solmittu osto- ja myyntisopimus, jos myyjän kyseisen tuotteen varasto on loppunut. Sama pätee myös, jos tilauksen on tehnyt henkilö, jolla ei ole siihen tämän sopimuksen mukaan oikeutta.

1.8 Rahan palauttaminen, jos sopimus perutaan Jos sopimus perutaan, myyjä palauttaa tuotteista maksetun hinnan ostajan ilmoittamalle pankkitilille 14 päivän kuluessa. Jos ostaja peruuttaa sopimuksen ja palauttaa tuotteen, posti- tai lähettipalvelumaksua tai postiennakkomaksua ei palauteta.

1.9 Takuuehdot. Myyjä antaa tilatuille tuotteille lainmukaisen takuun. Takuu on voimassa vain ostolaskun tai tilausvahvistuksen kanssa. Puutteen ilmetessä ostajalla on oikeus vaatia myyjää vaihtamaan tuote. Mikäli tuotetta ei ole mahdollista vaihtaa, ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus. Takuu ei ole voimassa, jos tuotteen puute johtuu tuotteen epätarkoituksenmukaisesta ja vääränlaisesta käytöstä tai normaalista kulumisesta.

1.10 Omistus Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes tuote on maksettu kokonaan.

1.11 Saatavien panttaus Myyjällä on oikeus luovuttaa ja pantata ostajan kanssa solmittuun osto- ja myyntisopimukseen perustuvia saatavia kolmansille osapuolille. Jos ostajan maksut viivästyvät, myyjällä on oikeus vaatia ostajalta myös ostajan kanssa solmittuun osto- ja myyntisopimukseen perustuvien saatavien perintään liittyvät kulut, mukaan lukien oikeusapu- ja perintäpalvelukustannukset.

1.12 Vastuunrajoitus Myyjä vastaa tilauksen perusteella solmitun osto- ja myyntisopimuksen rikkomisesta sekä myyjän ostajalle toimittamien tuotteiden olemuksesta johtuvasta tai niiden käyttämisen myötä ostajalle aiheutuneesta vahingosta vain, jos vahingon on aiheuttanut myyjän tahallisuus tai törkeä huolimattomuus.

YKSITYISYYDEN SUOJA

  1. Henkilötiedot ja niiden käyttö

1.1. Käyttäjä antaa verkkokaupan ylläpitäjälle (Artonella OÜ, rek.tunnus 12583389, rek. osoite Rannamõisa tee 38d, 13516 Tallinna, Viron tasavalta) selkeän ja tietoisen suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

1.2. Tilauksen yhteydessä käyttäjän ilmoittamat palveluntarjoajan tietoon tulleet henkilötiedot kirjataan asiakasrekisteriin, ja niitä käytetään myyntipalvelun ja tuotteiden tarjoamiseen asiakkaalle.

1.3. Henkilötietojen lähde on asiakassuhteen muodostuminen verkkokaupassa tilauksia tehtäessä.

1.4. Rekisteröitäviin henkilötietoihin kuuluvat tiedot asiakkaan tilauksesta (sukunimi, etunimi, katu, talo, asunnon numero, paikkakunta tai kaupunki, postinumero, puhelinnumero, syntymävuosi, sukupuoli, toimitustapa, käytetty maksutapa).

1.5. Henkilötietoja, joita tarvitaan tuotteiden toimittamiseen asiakkaalle, voidaan välittää lähettipalveluita tarjoaville yrityksille.

1.6. Verkkokaupan ylläpitäjä sitoutuu olemaan luovuttamatta rekisteröityjä henkilötietoja ulkopuolisille henkilöille.

1.7. Verkkokaupan ylläpitäjä pidättää oikeuden luovuttaa käyttäjään liittyviä tietoja, jos ne luovutetaan henkilölle, joka käsittelee tietoja lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi ja jolla on siihen laillinen oikeus.

1.8. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa, muuttaa tai poistaa häntä koskevia henkilötietoja rekisteristä.

1.9. Käyttäjä antaa verkkokaupan ylläpitäjälle suostumuksensa tilausvahvistuksen lähettämiseen tilauksen tekemisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

1.10. Käyttäjä antaa verkkokaupan ylläpitäjälle suostumuksensa myyntitarjousten lähettämiseen tilauksen tekemisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, jos hän on vahvistanut suostumuksen merkitsemällä rastin vastaavaan ruutuun tilauksen lähetyssivulla.

 

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.