Tilaukset yli 150 euroa toimitamme ilmaiseksi

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä

97.80 

Pussilakanasetti Joutsenet sinisessä metsässä pussilakana on valmistettu 100 % puuvillasatiinista. Settiin sisältyvän pussilakanan mitat ovat 150 x 210 cm, tyynyliinan mitat 50 cm x 60 cm. Setin kangas on suunniteltu Suomessa, suunnittelija Irina Ylänne. Kuvat on digitaalisesti painettu mukavalle ja erittäin laadukkaalle ihoystävälliselle kankaalle. 100 % puuvillasatiinikangas Italiasta.
Pussilakanan ensimmäisen puolella on suuri kuva joutsenista siniharmaata metsätaustaa vasten. Pussilakanan toisella puolella on pohjoismainen harmaa metsäkuvio ja tyynyliinassa sama kuviointi.
Pussilakanan ja tyynyliinan voi pestä 60-asteisessa vedessä ja kuivata myös kuivausrummussa. Tuote saattaa kutistua hieman ensimmäisen pesun aikana. Tämän kompensoimiseksi tuotteeseen on jätetty marginaali.

Varasto loppu

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä on saatavana koossa:

  • 150 × 210 cm + 50 × 60 cm ja 140 x 200 cm + 50 x 60 cm

Materiaali:

  • Italiassa valmistettu 100 % puuvillasatiini ELITE, 300 TC

Ominaisuudet:

  • pussilakanan jalkopäässä on aukko
  • konepestävä 60 °C
  • sertifikaatti Öko-Tex Standard 100 ryhmä 1

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä – 100 % puuvillasatiinista valmistettu pussilakana ja tyynyliina. Settiin sisältyvän pussilakanan mitat ovat 150 x 210 cm ja tyynyliinan 50 cm x 60 cm. Setin kangas on suunniteltu Suomessa, suunnittelija on Irina Ylänne. Kuvat on digipainatettu mukavaan ja erittäin laadukkaaseen ihoystävälliseen kankaaseen. 100 % puuvillainen satiinikangas on peräisin Italiasta.

Pussilakanan toisella puolella on suuri kuva joutsenista sini-harmaata metsätaustaa vasten. Pussilakanan toisella puolella on pohjoismaisen harmaa metsäkuvio. Myös tyynyliinoissa on sama kuvio.

Setti on pakattu lahjapakkaukseen.
Pussilakanan ja tyynyliinan voi pestä 60-asteisessa vedessä ja kuivattaa kuivausrummussa. Tuote voi kutistua hieman ensimmäisellä pesukerralla. Sen kompensoimiseksi tuotteeseen on jätetty kutistumisvara.

 

Saatat myös pitää...

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.