Ilmainen kuljetus kaikille tilauksille yli 195 euroa!

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä

97.80 

Pussilakanasetti Joutsenet sinisessä metsässä pussilakana on valmistettu 100 % puuvillasatiinista. Settiin sisältyvän pussilakanan mitat ovat 150 x 210 cm, tyynyliinan mitat 50 cm x 60 cm. Setin kangas on suunniteltu Suomessa, suunnittelija Irina Ylänne. Kuvat on digitaalisesti painettu mukavalle ja erittäin laadukkaalle ihoystävälliselle kankaalle. 100 % puuvillasatiinikangas Italiasta.
Pussilakanan ensimmäisen puolella on suuri kuva joutsenista siniharmaata metsätaustaa vasten. Pussilakanan toisella puolella on pohjoismainen harmaa metsäkuvio ja tyynyliinassa sama kuviointi.
Pussilakanan ja tyynyliinan voi pestä 60-asteisessa vedessä ja kuivata myös kuivausrummussa. Tuote saattaa kutistua hieman ensimmäisen pesun aikana. Tämän kompensoimiseksi tuotteeseen on jätetty marginaali.

Varasto loppu

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä on saatavana koossa:

  • 150 × 210 cm + 50 × 60 cm ja 140 x 200 cm + 50 x 60 cm

Materiaali:

  • Italiassa valmistettu 100 % puuvillasatiini ELITE, 300 TC

Ominaisuudet:

  • pussilakanan jalkopäässä on aukko
  • konepestävä 60 °C
  • sertifikaatti Öko-Tex Standard 100 ryhmä 1

Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä – 100 % puuvillasatiinista valmistettu pussilakana ja tyynyliina. Settiin sisältyvän pussilakanan mitat ovat 150 x 210 cm ja tyynyliinan 50 cm x 60 cm. Setin kangas on suunniteltu Suomessa, suunnittelija on Irina Ylänne. Kuvat on digipainatettu mukavaan ja erittäin laadukkaaseen ihoystävälliseen kankaaseen. 100 % puuvillainen satiinikangas on peräisin Italiasta.

Pussilakanan toisella puolella on suuri kuva joutsenista sini-harmaata metsätaustaa vasten. Pussilakanan toisella puolella on pohjoismaisen harmaa metsäkuvio. Myös tyynyliinoissa on sama kuvio.

Setti on pakattu lahjapakkaukseen.
Pussilakanan ja tyynyliinan voi pestä 60-asteisessa vedessä ja kuivattaa kuivausrummussa. Tuote voi kutistua hieman ensimmäisellä pesukerralla. Sen kompensoimiseksi tuotteeseen on jätetty kutistumisvara.

 

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuodevaatesetti Joutsenet merensinisessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saatat myös pitää...

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.